An image of four drops of water that represent refreshness.

O nama

MOUNTAINDROP Shilajit

An image of four drops of water that represent refreshness.
An image of the founder of Mountaindrop Shilajit Peter Babarović

Dobrodošli na našu web stranicu! Osnovali smo svoju trgovinu prirodnim proizvodima 2010. godine. Naš tim sastoji se od profesionalaca i entuzijasta koji su posvećeni širenju znanja o zdravom načinu života, cjelovitoj hrani i osobnom rastu na lokalnoj i međunarodnoj razini. Naš tim sastoji se od profesionalnog sportaša (aikido učitelja) koji također međunarodno predaje o upravljanju i komunikaciji, inžinjera geologije, radiestezista, licenciranog nutricionista i mnogih drugih. Neprestano smo u potrazi za visokokvalitetnim i prirodnimproizvodima iz cijelog svijeta. Međutim, proizvod smo spremni staviti na prodaju tek nakon naših vlastitih analiza i preporuka na temelju našeg osobnog zadovoljstva. Majka priroda ima toliko lijepih kreacija koje nam nudi da bismo mogli kvalitetno živjeti i ako promatramo njezine zakone, naš život može biti dug, zdrav i ispunjen.

Shilajit ili mumio je jedno od najvećih otkrića na našem globalnom putovanju posljednjih godina. Krenuli smo s istraživanjem svojstava ove misteriozne planinske smole i otkrili da ona predstavlja važan dio mnogih poznatih tradicionalnih ljekovitih praksi tisućama godina. Shilajit se gotovo smatra vrstom panaceje, ali je također izuzetno rijedak. Mjesta na kojima se smola može pronaći su rijetka i međusobno udaljena. Prodavači shilajita u njegovom prirodnom obliku su također rijetki; zapravo mogu se prebrojati na prstima jedne ruke!

Naš geolog nabavljao je uzorke shilajita iz raznih dijelova svijeta koje smo testirali. Uzorke smo ispitali i radiestezijskim mjerenjima koja su nam omogućila da odaberemo onog s najvišom razinom energije i najčišćim biopoljem. Obavili smo i laboratorijske analize
u skladu sa strogim standardima i s propisima EU u kojima su se rezultati pokazali pozitivni. Stekli smo i izjavu o sigurnosti potrošnje koju je izdala Ruska Federacija.

Kako imenovati ovo čudo prirode, gdje kapljice dugogodišnje smole polako kaplju iz planine i prekrivaju stijene poput crne baršunaste rose? Ime je vidljivo samo od sebe -MOUNTAINDROP Shilajit.

Poznati slikar i dizajner, školovan na slovenskoj akademiji, osmislio je energetski simbol imena Mountaindrop za daljnje povećanje razine energije proizvoda i čistoće njegovog biopolja. Proizvod je pakiran u posebne staklenke od ljubičastog stakla. Ta ljubičasta staklenka sprječava kontakt štetnih zračenja svjetlosti sa sadržajem, čime zadržava njihova izvorna svojstva. Na ambalaži je zlatni luk u obliku znaka beskonačnosti, simbol analeme – kretanja Sunca koje se promatra iz određene točke na Zemlji svaki dan u isto vrijeme tijekom cijele godine.

Na dostupnosti Mountaindrop Shilajit-a u raznim dijelovima svijeta, zahvalni smo na doprinosu naših jezičnih i tehničkih timova. Otvoreni smo prema potrazi međunarodnih prodajnih predstavnika. Možda bi se i ti želio pridružiti nama?

Ponosni smo na otkrića koja smo napravili tijekom godina. Savršenstvo prirode može nam omogućiti razvoj najviših potencijala u raznim područjima. Mnogi su vidjeli kako se njihov život temeljito promijenio otkrićem ove crne planinske smole. Mnogo se ljudi usrećilo na putu ka zdravijem i ispunjenijem životu i temeljito je nadmašilo naša osobna očekivanja. Ponosni smo što svoje nalaze i uspjeh dijelimo i s vama. Dakle, ovdje je -MOUNTAINDROP!

Peter Babarović, mr. Sc., direktor BTI KI TRENING d.o.o.

Mountaindrop 2021.